sr Сrnogorski en English
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Ekipa koja je
spasila brojne živote!
Image is not available

Ekipa hitne pomoći na intervenciju izlazi sa sirenom i rotacionim plavim svijetlom! Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ova obilježja i prvenstvo prolaza!

previous arrow
next arrow
Slider

Aktuelnosti

Sea dance 2019

Od 30. avgusta do 1. septembra ove godine godine, održan je svjetski poznati muzički Sea dance festival na plaži Buljarica, na kom je, po procjeni organizatora prisustvovalo oko 60 hiljada posjetilaca. Zavod za HMP je i ove, kao i prethodnih godina, vršio medicinsko obezbjeđenje ovog skupa, čije su ekipe visoko profesionalno i uspješno obavile povjereni zadatak, kako u organizacionom, tako i medicinskom dijelu.

pic02

 

Rad je bio organizovan kroz poljsku bolnicu, koja je bila opremljena svom neophodnom medicinskom opremom i lijekovima i dovoljnim brojem ležajeva, punkt u kom je bila smještena terenska ekipa i tri sanitetska vozila. Medicinske timove su činili specijalisti urgentne medicine, doktori medicine, medicinski tehničari i vozači iz jedinica za HMP Podgorica, Bar, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, koji su pokazali izuzetnu međusobnu saradnju i profesionalnost.

U toku tri noći trajanja festivala pregledano je i uspješno zbrinuto 115 pacijenata, od kojih su dva pacijenta transportovana u Opštu bolnicu u Baru.

Od organizatora ovog svjetski priznatog festivala Zavod za HMP je dobio najveće pohvale za kvalitetno obavljeno medicinsko obezbjeđenje.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaposleni Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore na čelu sa Dr Sašom Stefanovićem podržali su ljetnju kampanju Zavoda za transfuziju Crne Gore "Ljeto je doba darivanja" i akcijom dobrovoljnog darivanja krvi pokazali svoju humanost.

davaoci krvi

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02

 

davanje krvi02


 

Adresa

Menadžment Zavoda:

Vaka Đurovića bb

81000 Podgorica

Crna Gora

Kontakt

Menadžment Zavoda:

Telefon: +382 (0)20 226 081

Fax: +382 (0)20 226 082

e-mail: kontakt@zhmp.org

PIB: 02779773

© 2018 JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore - Sva prava zdržana